För utställare

Nästa mässa 6-7 april 2024

Ställ ut på Harmoni Expo

Harmoni Expo i Solnahallen är Sveriges största mässa för Kropp & Själ och mötesplatsen för alla som är intresserade eller verksamma inom holistisk hälsa, spiritualitet och personlig utveckling.

Mässan inrymmer två eventhallar med 250-300 utställarplatser, över 100 föredrag och workshops, scenprogram och restauranger. Vi satsar på låga priser och högsta kvalitet där beprövade och alternativa tankesätt möts över alla gränser. Välkommen som utställare på Harmoni Expo!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Utställarplats

Harmoni Expo har två stora utställarhallar med ca 250-300 utställarplatser. Montrarna är 2 eller 4 meter djupa. Platserna börjar från 2×2 m golvyta och kan breddas till 2×3 m, 2×4 m, upp till 4×15 m. Från 775 kr per m2.

Placering

Du kan välja om du vill stå mitt i en rad (Utställarplats), i slutet av en rad (Hörnplats) eller boka Dubbelhörn (sidan av två utställarrader).
Vill du stå mot en yttervägg finns platser mitt i en rad (Väggplats) samt i slutet av en rad (Vägghörn). Vi har även ett antal platser mot läktaren, rad 15. Här är bakväggen 120 cm hög (Läktarvägg).
Pris för olika platser hittar du i anmälningsblanketten.
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

  Inredning och El

  Du kan boka inredning som bord, stolar och skärmväggar av Harmoni Expo till låga priser. Då står allt uppställt på din plats när du flyttar in.
  Om du behöver el till din monter måste du beställa det. För endast kortdragare och mobilladdare, boka 100 watt. Vid annan utrustning, ange totalt antal watt du behöver. OBS - exakt antal watt måste anges. Se efter på den elutrustning du använder vilken watt som gäller - ej VOLT. Detta för att undvika ett det blir strömavbrott i lokalen.

  Bord, finns i tre storlekar
  120x80 cm
  150x80 cm
  180x80 cm

  Vikskärm av papp, 3 vik
  Höjd 190 cm
  Bredd 270 cm (90 cm per vik)

  Vikskärm av papp, 4 vik
  Höjd 190 cm
  Bredd 360 cm (90 cm per vik)

  Eluttag
  El upp till 1000 watt
  El max 100 watt

  Ståbord
  Ø60 x 110 cm

  Barstol
  Vid förfrågan

  Monter exempel

  Du väljer själv om du vill ta med din egen inredning eller hyra från oss. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med att sätta ihop rätt inredning för dig och din ekonomi.

  Utställarplats 2x2 m
  Endast golvyta, 3100 kr

  Utställarplats 2x2 m
  Inkl matta, väggar (1 liten + 1 stor), 1 bord, 2 stolar, el 100 watt, 4710 kr ex moms

  Utställarplats 2x3 m
  Inkl väggar (2 stora), 1 bord, 2 stolar och el 100 watt, 6040 kr ex moms

  Exempel Hörnplats 2x3 m
  Inkl matta, 1 vägg (1 stor), 2 bord och 2 stolar, 6470 kr ex moms

  Endast golvyta 5100 kr ex moms

  Exempel Utställarplats 2x2 m
  Inkl matta, väggar (1 liten + 1 stor), 4120 kr ex moms

  Endast golvyta 3100 kr ex moms

  Exempel Utställarplats 2x3 m
  2 väggar (1 stor+1 liten), 2 bord och 2 stolar, 5840 kr ex moms

  Endast golvyta 4650 kr ex moms

  Föredragsrum

  Som utställare kan du boka föredragsrum. Harmoni Expo har två stora föredragsrum och sex mindre rum som bokas per timme. Du bestämmer själv om du vill ta betalt av besökarna för ditt föredrag och hanterar det i så fall själv.

  Föredragsrum stort (45 platser) 1500 kr/timme
  Föredragsrum litet (18 platser)   500 kr/timme

  Marknadsföring

  Vill du nå ut till tusentals kunder i rätt målgrupp? Vi gör det enkelt för dig! Boka något av våra förmånliga marknadsföringspaket.
  Läs mer

  INFO för dig som är anmäld

  Praktisk information inför ditt deltagande. Viktiga datum, tider etc.
  Praktisk info

  Ordningsregler att beakta inför mässan

  Enligt lagen om särskild skattekontroll av torg- och marknadshandel den 1 juni 1998 (SFS 1998:514) är platsupplåtaren skyldig att föra uppgifter om den som platsen upplåts till. Platsupplåtaren (arrangören) är skyldig att bevara uppgifterna och på begäran lämna dem till skattemyndigheten. Skattemyndigheten får göra ”kontrollbesök” hos den som bedriver marknadshandel. Vi får upplysa om att Harmoni Expo kommer att föra databas över de uppgifter ni lämnar.

  Utställarna ansvarar själva för sina varor, behandlingar och eventuell anmälningsplikt.

  Angående skyltning av marknadsstånd

  Lagen (1990:1183) om tillfällig handel gäller när en näringsidkare yrkesmässigt säljer varor till konsumenter. Informationsskyldigheten beskrivs i 2 § enligt följande:
  Vid försäljning som omfattas av denna lag skall genom väl synlig skylt eller på något annat verksamt sätt lämnas upplysning om näringsidkarens namn, postadress och telefonnummer.

  Avbokning

  Generella bokningsvillkor.
  Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning, oavsett orsak till avbokningen och oavsett om denna är betald vid avbokningstillfället.
  Vid avbokning mindre än 1 månad före mässan, debiteras 100% av ordersumman (gäller även tilläggsbeställning) oavsett till avbokningen samt om detta är betalt eller ej vid avbokningstillfället. I de fall utställaren väljer att inte ställa ut i sin monter trots att ytan är betald, äger Harmoni Expo rätt att fritt disponera platsen.
  Överlåtelse av monterplats är inte tillåten. OBS! För att din avbokning ska vara giltig måste du begära skriftlig bekräftelse.

  Avbokning annonspaket
  Vid avbokning mindre än 8 veckor före mässan kvarstår betalning för bokade annonspaket.

  Avbokning föredragsrum
  Vid avbokning mindre än 8 veckor före mässan kvarstår betalning för hyrda rum.

  info@harmoniexpo.com