Scenprogram 30-31 mars 2019

Vårt scenprogram erbjuder inspirerande föredrag från nationella och internationella talare inom det alternativa levernet.
Här vill vi erbjuda dig livskunskaper, praktiska verktyg och tekniker som du kan använda för att uppleva mer av det du vill ha i ditt liv.
Programmet gäller både lördag och söndag. Scenen hittar du Hall C.

10.30 – 11.00 | Falun Gong

Qigong – introduktion och prova på

Starta morgonen med Qigong!
Falun Dafa även kallad Falun Gong, är en metod för självkultivering på hög nivå inom Buddha-skolan. Det är en metod i vilken assimilering till universums högsta egenskaper – Zhen, Shan, Ren (Sanning, Godhet, Tålamod) utgör grunden. Här får du möjlighet att se och prova på en introduktion till Qigong.

11.00 – 11.30 | Stefan Hedman

Första hjälpen för högsensitiva

Stefan lär dig det bästa och mest effektiva sättet att skydda dig mot påverkan utifrån. Det kan du ha stor nytta av resten av ditt liv. Skyddet gör att du slipper bli utsatt för onödiga känslosvängningar och gör att du också upplever mindre irritation och mer harmoni i kroppen. Då blir det enklare att känna dina egna känslor. Du kan också bli av med spänningar och smärtor under föredraget.

11.30 – 12.00 | Camilla Hosenfeld

Är du medial?

Camilla Hosenfeld är verksam bl a som medium, Universell Kommunikatör och Kursledare. Camilla kommer med humor och visdom prata om ämnet medialitet under detta föredrag. Alla människor är födda med mediala sinnen. Sedan är det upp till var och en av oss att utveckla dessa sinnen – om vi vill. Du har ett eget team med hjälpare i Universum – du kan lära dig att kommunicera med dem – med hjälp av dina mediala sinnen! Välkommen!

12.00 – 12.30 | Annika Panotzki

Mat för ditt Chakrasystem – Regnbågsmat

Inom dig finns all visdom du behöver för att hålla dig frisk, energifylld och i balans.
Det är dags att börja följa din egen sanning! I ditt chakrasystemet lagras information som i sin tur informerar cellerna och vår fysiska kropp.
Här finns en fantastisk potential till hälsa och energi! Annika Panotzki jobbar med shamanskt energi medicin och holistisk hälsa. Hon vill guida dig tillbaka in i din egen kraft och visdom!

13.00 – 13.30 | Camilla Elfving

Mina själsresor i högre dimensioner

Camilla Elfving är ett spiritualistiskt medium som även har utomkroppsliga resor där hon färdas till högre dimensioner i sin astralkropp. Camilla Elfving kommer att berätta om det fantastiska med att lämna kroppen och se andra verkligheter och parallella dimensioner. Att rädslan för döden försvinner och att man får djup andlig insikt genom Själsresor. Publiken får ställa frågor och Camilla beskriver hur man gör för att se högre verkligheter.

13.30 – 14.00 | Mattias Sundman

Häftig avslappning till ljud & vibrationer

Kom, känn och lär dig mer om hur ljud och vibrationer från klangskålar och Gong kan hjälpa dig uppnå djup avslappning och få igång flöden i kroppen. Även demo med en 1 meter stor Gong, diskussioner & frågor.

Mattias Sundman, från Feel The Vibes, har sagt upp sig från sitt IT-jobb och utbildat sig till Gongmästare. Nu hjälper han människor att bli fria från stress och oro för att istället må bra, slappna av och få bättre sömn. Varmt välkomna!

14.00 – 14.30 | Anna Stomsi

– Tecken –

Tecken – finns dem? Vad betyder dem & Vem i allsin dar sänder dem till oss?
Möt vår omtyckta föredragshållare Anna Stomsi som här på sitt sprudlande och underhållande vis delar med sig av det omvälvande dygn när hon bett om ett tecken-& fick det! “TECKNET som gav min inre syniker en snyting & öppnade upp för ett helt nytt förhållningssätt till det okända” Anna Stomsi Medium, TV3 “Svenska Medium”

14.30 – 15.00 | Eva Danneker

Vandring – Ett kliv ut… till ditt inre

Vad innebär en Soulwalk vandring? Varför är vandring bra egentligen? Vad kan man förvänta sig av en längre vandring? Hur kan du förbereda dig på bästa sätt? Välkommen att lyssna till Eva när hon berättar om sina vandringar på El Camino de Santiago en av världens mest mytomspunna pilgrimsleder, Roslagsleden samt vandringar på Azorerna. Eva har i 6 år hållit kurser i personligt ledarskap och vandring i företaget Inspired Life Travel.

15.00 – 15.30 | Martin Wentzel

Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar

Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan i ljuset mötte han transparenta ljusgestalter som gav honom livets ”nycklar”, det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början!

15.30 – 16.00 | Ann-Marie Alvarsdotter

Naturens väsen

Det är inte så lätt att lägga märke till dem, de är försynta och försiktiga, vana som de är att vi människor inte bryr oss. Men hur gör man om man vill möta och kommunicera med Naturens väsen? Och hur ser de ut? Ann-Marie berättar om sina erfarenheter och möten med olika varelser i naturen.
Hon är utbildad Vägledare i Naturligt friluftsliv och jobbar bland annat med med hypnos, healing, mediumskap och meditationer i sitt företag Älvarsdotter.