Försäljning

Vill du frossa bland mängder av varor för ditt välmående?
På Harmoni Expo finns mängder av spännande varor till försäljning. De vackraste kristaller, magiska stenar, smycken, inredning från hela världen, hantverk, kläder, böcker,  konst, klangskålar, trummor, hälsokost, kroppsvård, tarotkortlekar, strålskydd, tyngdtäcken, klangskålar, kraftföremål... Ja listan skulle kunna bli hur lång som helst!

Här kan du hitta utställare utifrån övergripande kategorier.

Tarmhälsa är viktigt
Tarmhälsa är viktigt

Varmt välkommen på en fiberrik fikapaus och prata tarmhälsa med oss. FibreHigh har utvecklat ett skonsamt fibertillskott som innehåller en unik komposition av lösliga fibrer.

Vi finns på plats i Hall C rad 13a. Ta del av ett unikt mässpris på vår produkt: Coffee Booster och andra roliga överraskningar.

Läs mer om lösliga fibrer & hur du kan förbättra din tarmhälsa på: www.fibrehigh.com

Självläkning & Självkärlek
Självläkning & Självkärlek

Ett helt nytt högkvalitativt verktyg som aldrig tidigare funnits på marknaden. Paketet innehåller 4 verktyg som hjälper till i processen av läkning och högre förståelse för de energivarelser vi är. Detta är ett verktyg för alla som vill ta kontroll över sin egna energi och som vill hitta svaren samt läkningen i sig själva.

Guidande BOK och Tacksamhets dagbok • En HealingDoll • En Kristall jordglob • En 100% ren Eterisk Lavendelolja
HealingDoll - Hall C rad 15a www.healingdoll.se

Skapa din hälsa – eat clean
Skapa din hälsa – eat clean

Lättlagade växtbaserade eat clean recept utan gluten och vitt socker. Eat clean innebär i korta drag att man använder så ren mat som möjligt utan onödiga tillsatser.

Kom förbi montern och bläddra i kokböckerna samt provsmaka goda och nyttiga rawfoodbollar. Hall AB rad 10b. Ta del av mässpris på mina kokböcker och mediala läsningar på distans.

www.healthcreator.se

Project Healing For Health
Project Healing For Health

ANDLIG KIRURGI/TRANSHEALING
Michaela började sin utbildning redan som 11-åring 2002. Kom och kika när hon låter sina 2 andliga guider ta över hennes kropp och utföra sina magiska behandlingsmetoder ända ner på cellnivå.

TAROT OF THE GILDED
Susanne använder sin speciella kortlek och sina guider för att hjälpa dig i beslut för hur just Du kan förändra ditt liv och tänkande i din väntande framtid.

Hall C, 9a
www.projecthealingforhealth.com

Lifeport.se
Lifeport.se

I århundraden har bergsfolken i Himalaya använt Sancho för att hålla sig friska och återhämta sig snabbare vid sjukdom. Nu kan Sancho även bli din hjälpare i nöden när förkylningstiderna kommer.

Besök oss i vår monter Hall AB rad 7A och lär dig ännu mer om Sancho och våra äkta Tibetanska gojibär.

www.lifeport.se

Träffa Branka Okeijn i hall AB gång 6A
Träffa Branka Okeijn i hall AB gång 6A

Alltsedan en stark clairvoyant andlig upplevelse har Branka haft en öppen kanal till guider och änglar. Med stor träffsäkerhet förmedlar hon budskap och hjälper människor som du att upptäcka sin egen andliga kraft och att finna den rätta vägen i olika typer av livsfrågor. Lyssna på den högaktuella föreläsningen "SJÄLSKONTRAKT OCH SJÄLSFRÄNDER” Lörd och sönd kl 13.30 rum 12, 150kr.
Workshops, föreläsningar, meditationer och mer på www.branka.se

previous arrow
next arrow
Image
Harmoni Expo vackra stenar, kristaller
Image
Image