Behandlingar

Airnergy Therapy

Airnergy utnyttjar biosyntesens princip att reaktivera syre på samma sätt som i naturen. Genom att optimera syreutnyttjandet i cellerna ökas bildandet av antioxidativa enzymer, vilket minskar produktionen av fria radikaler och stimulerar kroppens förmåga att avgifta och föryngra sig.

Visa utställare
Akashic Record Readings

Sedan skapelsens början har varje själ en egen bok där alla tjänster, tankar, ord och handlingar från alla livstider i alla dimensioner registrerats. En läsning från din egen bok kan ge tydlighet om din livsuppgift, din själsfrände, och också avslöja grunden eller orsaken till något av dina lidanden i livet.

Visa utställare
Akupressur

Akupressur, världens äldsta läkekonst, är som akupunktur utan nålar.  Du ligger påklädd och avspänd. Akupressören trycker på särskilda punkter, akupunkter på dig. Behandlingen balanserar kropp och sinne genom att låta din livsenergi flöda fritt och harmoniskt. Du kommer i balans.

Visa utställare
Akupunktur

Akupunktur är en nålbehandling som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Behandlingen påverkar nervsystemets elektrokemiska samspel, lymf- och blodflödet, inre organ, immunförsvaret samt frisätter hormonet endorfin som kopplas till smärtlindring och välmående.

Visa utställare
Astrologi

Astrologi är en stjärntydningslära som uppstod i Mellanöstern för flera tusen år sedan och bygger på hur vi påverkas av olika himlakroppar. Det finns många olika astrologiska tekniker, en av de vanligaste är det personliga horoskopet.

Visa utställare
Atlasbehandling

Atlasbehandling bygger på ATLANTOtec-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan.

Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Visa utställare
Aura-Soma

Aura Soma är ett unikt färgsystem som stödjer den personliga utvecklingsprocessen. Det är baserat på färger, örter och kristall-energier blandade i 115 olika kombinationer förvarade i lika många flaskor. Genom ditt eget val av färger förstärks din medvetenhet om dig själv och ditt ansvar för de utmaningar du möter i livet. För att få den bästa effekten av en konsultation behöver man smörja oljan på kroppen.

Visa utställare
Biosonic Therapy

KBM, inspirerad av idén från en av de mest kända forskarna i världen, Dr Itokawa Hideo, är en innovativ enhet som omvandlar ljudet av musikaliska melodier och rytmer till vågor som skapar harmonisk massage på cellulär nivå i våra vävnader och organ. Lugnande lågfrekvent musik leds till kroppen i form av vibrationer medan samma musik spelas upp för hjärnan, vilket ger djupgående inverkan på 7 chakran och övergripande välmående.

Visa utställare
Breema

Breema är en kroppsbehandling som utförs med hjälp av att bl a stryka, vagga, klappa, hålla och sträcka ut kroppen på ett mjukt sätt. Man arbetar med kroppen med hjälp av rörelser och beröring men samtidigt ”berörs” också mottagaren både andligt och mentalt.

Visa utställare
Dynamic Health Assessment

By combining proprietary technology based fractal dynamic principle, Alfa and Alfa Energy two in one system provides insight on the dynamics of cardiac rhythms, autonomic system balance, energy consumption, preservation and flow to provide real time bio-feedback on the wellbeing of individuals. In addition to its physiological analysis capacity, this unique system can provide customized treatment music for each individual.

Visa utställare
EFT-(Emotional Freedom Techniques)

EFT kan liknas vid en slags psykologisk akupunktur – utan nålar – i kombination med samtal, där känslor och kroppsförnimmelser finns med på samma villkor som orden. EFT har många beröringspunkter med mindfulness, i första hand avspänd närvaro och kärleksfull acceptans.

Visa utställare
Homeopati

Homeopati är en välbeprövad 200-årig medicinsk behandlingsmetod som utgår från grundtanken att varje organism har en inneboende förmåga till självläkning och att denna inneboende läkekraft kan stimuleras med hjälp av mycket svaga doser av en viss substans.

Visa utställare
Kraniosakral behandling

Med mjukt tryck på kroppen behandlas skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet. Metoden löser spänningar i kroppens bindvävnad, återställer trycket i ryggmärgsvätskan och korrigerar små felställningar som påverkar hela kroppen.

Visa utställare
Kvantfysiska transformationer

Kvantfysiska transformationer skapar, med hjälp av de kvantfysiska teorier som finns, möjlighet för fysiska och emotionella smärtor och begränsningar att släppa. 

Visa utställare
Nadi-Indisk-Vedisk Astrologi

120 års livsläsning baserad på 16 olika horoskop vid födelsen, föregående liv, nuvarande och nästa liv. Görs på alla barn i Indien sen 15 000 år tillbaka.

Visa utställare
Pranic healing

Pranic Healing är en energivårdsform där energi, prana, används för bättre hälsa. Man använder enkla, snabba energitekniker som kan ge kroppen hälsa, styrka och livsglädje.

Visa utställare
Reconnective healing

Upplev en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt. RH återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healingsession.

Visa utställare
Reikihealing

Reiki är en behandlingsmetod där man använder beröring för att lösa upp fysiska och mentala spänningar, vid tex stress och smärta. Den förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse hos utövaren, eller den som blir behandlad för att det ska fungera. Reiki är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Visa utställare
Seanser

Vid en seans kommunicerar mediet med andevärlden, mediet bjuder in de som kommer från Andra sidan och får dem att lämna budskap om vilka de är och vad som hänt dem. De kan förmedla speciella kännetecken från den döde som klienten kan känna igen. Det kan handla om en speciell doft, en särskild händelse vid dödsögonblicket, om personen omkommit i en olycka eller sjukdom. Du kan eventuellt få svar på frågor till personens ande eller få budskap.

 

Visa utställare
Shiatsu massage

Detta är en väldigt mjuk men djup behandling av meridianerna – energibanorna – för att balansera energin i våra kroppar. När energin flyter så lever människan mer hälsosamt. Shiatsu-utövare använder sina händer, tummar eller knän och deras medvetenhet för att balansera klientens energikropp. Efter en behandling kan en person uppleva hela sitt egna väsen i balans och i linje med sin egna själ.

Visa utställare
Storseans

Storseans är när många personer samlas i samma rum/sal, det kan vara allt från tio till 60 personer. Det skapas en speciell känsla, en vibration, av att det är många fler i rummet än vad de flesta kan se – många i publiken har ju sina andar där. De som väljs ut för budskap är de personer där mediet kan se att ”det lyser”, där det för mediet är uppenbart att det finns en ande som är angelägen om att få kontakt. Många tycker att det är stimulerande att sitta och lyssna på vilka budskap andra får. Det kan vara ett mjukt sätt att närma sig andligheten utan att själv vara engagerad. Energierna i rummet gör att alla får en upplevelse som är väldigt speciell. Som storseansbesökare kan du få upplevelser efteråt, när du kommer hem. Det kan hända att du känner närhet eller drömmer om bortgångna anhöriga.

Visa utställare
Taktil massage

Taktilmassage är vård i form av beröring. Beröringen sker i lätta och lugna strykningar som följer ett medvetet rörelsemönster. Taktil massage kan ges som ett komplement inom rehabilitering, omvårdnad eller friskvård.

Visa utställare
ThermoBuzzer

ThermoBuzzer är en kamera som kan mäta om du har stress, obalanser eller inflammationer i kroppen med infraröd värme.

Visa utställare