Behandlingar

På mässan finns över 100 olika behandlingsmetoder representerade. En del kan du prova på gratis, andra kan du köpa till förmånliga mässpriser. Flera av våra utställare har listor i sina montrar där du kan boka in en tid för behandling under helgen. Se gärna igenom i förväg vilka behandlingar du är extra intresserad av och vilka utställare som erbjuder dessa.

Atlaskotan – Orsak till besvär?
Atlaskotan – Orsak till besvär?

Huvudvärk - Migrän - Yrsel - Tinnitus - Nackbesvär - Ryggbesvär - Sömnproblem - Trötthet - Mag/Tarmbesvär

Hur kan atlaskotan orsaka den här typen av besvär?
Besök oss i vår monter för konsultation/undersökning Hall C
För mer information gå till www.atlaskotan.net eller ring 010 330 00 88

Stjärnregn
Stjärnregn

Få vägledning av våra duktiga seriösa Medium, de flesta utbildade av Pehr Trollsveden. Vill du få snabba svar så tveka inte att ringa Pehr och våra medium som vägleder dig i livets alla frågor.
Ring 09391943 19.90/minut Öppet alla dagar 08-01.
Från Finland ringer du på 870083943 (1,98 €/min), Norge 82097243 (26 Nrk/min)
www.trollsveden.com

Reconnective Healing- Sessioner & Kurser
Reconnective Healing- Sessioner & Kurser

Reconnective Healing (RH) är känt i världen för sin stödjande, läkande och livsutvecklande effekt. Möt Sara Jansson, utövare, ämnesexpert och internationell instruktör som arbetat i upphovsmannen dr. Eric Pearls lärarteam i många år. Boka in dig på en RH-session hos Sara under mässan, en för många spektakulär och vacker upplevelse som syftar till djup läkning och transformation. Ta del av föreläsning och info om kommande kurser. www.helhjartat.nu

Project Healing For Health
Project Healing For Health

ANDLIG KIRURGI/TRANSHEALING
Michaela började sin utbildning redan som 11-åring 2002. Kom och kika när hon låter sina 2 andliga guider ta över hennes kropp och utföra sina magiska behandlingsmetoder ända ner på cellnivå.

TAROT OF THE GILDED
Susanne använder sin speciella kortlek och sina guider för att hjälpa dig i beslut för hur just Du kan förändra ditt liv och tänkande i din väntande framtid.

Hall C, 9a
www.projecthealingforhealth.com

FREKVENSBEHANDLING till MÄSSPRIS!
FREKVENSBEHANDLING till MÄSSPRIS!

Kroniska besvär - Smärta - Inflammation - Trötthet - Synproblem - Rygg - Nacke - Aktivering av stamceller - Föryngring - mm

Prova-på-pris för behandling med nya kraftfulla frekvensmaskinen iTeraCare som behandlar på djupet. Baseras på kvantfysik, skalarvågor, terahertz mm.
Välkommen till HALL C, Rad 18.
www.teamtera.se

Paula Sjunneson | Sound
Paula Sjunneson | Sound

~ Soundscapes for Meditation, Relaxation & Daydreaming ~

Private, Group and Corporate Sound Meditations
Workshops
Crystal Tones Alchemy Singing Bowl Brand Ambassador

www.paulasjunneson.com 

Saga Medium och Healer
Saga Medium och Healer

Saga Of Glencoe
Spådam - Sierska - Tarot - Healer
Välkomna till mig jag har jobbat på Harmoni mässan i många år. Nu har jag kommit ut som min egen kreatör. 2023 hittar ni mig på rad 5 jag erbjuder Tarotläggningar och har mina kristallarband till försäljning.
Ni kommer även finna Susanne med sina magiska änglar hos mig. Jag kommer även erbjuda mina teer som jag jobbat med i 15 år. Nyhet i år är sovte samt tallbarrste. Välkomna!

Skriv en bok om din expertis
Skriv en bok om din expertis

Mindboozt hjälper dig som är inspiratör, coach och föreläsare att etablera din expertis.
Vi är med dig från första sidan till färdig bok och coachar dig steg för steg med smart marknadsföring, försäljning och synlighet.
Mindboozt är specialiserad på att lyfta fram författare och böcker som håller hög kvalitet och har förutsättningar att bli framgångsrika.

Kom och träffa oss i hall AB rad 13 och berätta mer om din bok samt erbjudanden. mindboozt.se

Freiki – forum för existentiell hälsa!
Freiki – forum för existentiell hälsa!

Föredrag med fri entré på söndag 26/3 om forskningsresultat kring vikten av Existentiell Hälsa och dess beståndsdelar. samt om hur och varför en uråldrig visdomslära som shamanismen har blivit aktuell och högintressant i västvärlden. Upptäck rikedomen i Shamanismen!

Under mässan finns jag i hall AB nedanför läktaren. Kom och träffa mig där..

Jag anordnar existentiella forum till självkostnadspris. Mer information finns på www.freiki.org

Träffa Branka Okeijn i hall AB gång 6A
Träffa Branka Okeijn i hall AB gång 6A

Alltsedan en stark clairvoyant andlig upplevelse har Branka haft en öppen kanal till guider och änglar. Träffsäkerhet förmedlar hon budskap och hjälper människor som du att upptäcka sin egen andliga kraft och att finna den rätta vägen i varierande livsfrågor. Lyssna på föreläsningen "VÄGEN TILL DIN SANNA KRAFT I MAGIKERNS OCH PRÄSTINNANS TID” Lörd och sönd kl 13.30 sal 12, 150kr. Workshops, föreläsningar, meditationer och mer på www.branka.se

previous arrow
next arrow
Akashaläsningar

Akasha-Arkivet, eller Livets bok, anses vara ett icke-fysiskt, universellt bibliotek innehållande information om Alltet, hela Skapelsen. Akasha-Krönikan är en s k tidskrönika där alla händelser i världsalltet, sedan Skapelsens början, registreras i en energimatris. I Akasha-Krönikan finns alla våra liv nedskrivna, inklusive våra framtida liv. Vid en Akashaläsning kanaliserar ett medium kunskap, visdom och annan information från Akasha-arkivet.

Visa utställare
Akupunktur

Akupunktur är en nålbehandling som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Behandlingen påverkar nervsystemets elektrokemiska samspel, lymf- och blodflödet, inre organ, immunförsvaret samt frisätter hormonet endorfin som kopplas till smärtlindring och välmående.

Visa utställare
Andekontakt

Vid andekontakt fås budskap, hälsningar och healing från någon i andevärlden. Det kan vara f d anhöriga som inte längre lever på jorden, guider och vägledare eller andra andar i andevärlden. Används vid bland annat Andlig/Medial vägledning, healing och av medium vid privata eller publika seanser.

Visa utställare
Andlig kirurgi

Ett icke fysiskt ingrepp där utövaren har förmågan att scanna av och lokalisera problemområden fysiskt, psykiskt, mentalt, emotionellt, andligt och själsligt inuti en kropp i obalans. Med hjälp av en andlig guide och dess olika tekniker består en del av behandlingen framförallt av att man bl.a. drar och plockar ut blockeringar som har orsakat t.ex. sjukdom, skada, trauma, ångest eller stress likt förloppet vid en operation. Denna väldigt ovanliga gåva är något man föds med och kan inte läras ut.

Visa utställare
Andlig Läkning

Din fysiska, din andliga och din energikropp samt eventuella känsloblockeringar i själen scannas av med hjälp av andevärlden. Du får verktyg och råd så att du kan läka din själ och växa andligt och personligt.

Visa utställare
Andlig vägledning

Vid andlig vägledning fås och förmedlas budskap från andevärlden för att stötta, guida och inspirera mottagaren till att gå i en riktning i livet som gagnar denne.

Visa utställare
Anhörigkontakt

Ett medium söker förmedla och påvisa kontakt med någon av dina anhöriga i andevärlden. Det blir många gånger ett kärt och helande möte för själen.

Visa utställare
Astrologi

Astrologi är en stjärntydningslära som uppstod i Mellanöstern för flera tusen år sedan och bygger på hur vi påverkas av olika himlakroppar. Det finns många olika astrologiska tekniker, en av de vanligaste är det personliga horoskopet.

Visa utställare
Atlasbehandling

Atlasbehandling bygger på ATLANTOtec-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Visa utställare
Aura-Soma

Aura Soma är ett unikt färgsystem som stödjer den personliga utvecklingsprocessen. Det är baserat på färger, örter och kristall-energier blandade i 115 olika kombinationer förvarade i lika många flaskor. Genom ditt eget val av färger förstärks din medvetenhet om dig själv och ditt ansvar för de utmaningar du möter i livet. För att få den bästa effekten av en konsultation behöver man smörja oljan på kroppen.

Visa utställare
Aurafotografering

Med speciell teknik eller speciell kamera mäts vårt energifält som omger oss, vår aura, och omvandlas till färger och bilder. Varje färg har en speciell vibration och har en speciell betydelse, kopplade till kroppens sju chakran. Auran innehåller information om vårt förflutna, nutid och framtid. Vid en aurafotografering får man en tolkning av färgerna som ger information om personens egenskaper, hur denne upplever sin livssituation just nu, bl a.

Visa utställare
Auraläsning

Vårt energifält som omger oss, Auran, kan uppfattas av en del personer. Somliga känner energin, medan andra ser den och dess färger med sin inre syn eller med ögonen. Auran innehåller all vår information och vid en auraläsning kan man få vägledning, svar på och klarhet i många frågor.

Visa utställare
Automatskrift

Meddelanden och budskap mottas och förmedlas, via ett medium, direkt från andevärlden och som skrivs ner på papper. Vid automatskrift styrs handen som skriver, av någon i andevärlden, ej av handens ”ägare”.

Visa utställare
Bildtolkning

En teckning/målning består av information av skaparens inre och undermedvetna jag. En bildtolkare analyserar bilden i minsta detalj – form, färg, symboler, deras placering i bilden och på pappret o s v. En bildtolkare lyfter fram den information och budskap som bilden innehåller vilka kan vara till stor hjälp för att öka förståelsen för sig själv, sina egenskaper, beteende- och känslomönster. En bildtolkning hjälper bildskaparen att ta sig framåt i livet på ett mer givande, konstruktivt och positivt sätt.

Visa utställare
Biofeedback balansering

Biofeedback balansering görs med en special utrustning. Utrustningen som är baserad på kvantfysiken (vetenskapen om att allt som finns är energi), skannar av och visar vad din fysiska, känslomässiga och mentala kropp säger för att sedan skicka tillbaka information om hur densamma återfår sin balans. Biofeedback används bland annat för att hantera högt blodtryck, spänningar, muskelsmärta, ångest, IBS-symtom och sömnlöshet.

Visa utställare
Blodanalys

Genom Blodanalys kan man i blodet se hur matsmältningen och immunförsvaret fungerar. Mage och matsmältning är bland de viktigaste funktionerna i kroppen och bör därför åtgärdas i första hand, så att näringen bättre kan tas upp och kroppen stärks och får mer energi. Med hjälp av Blodanalys kan man se processer som pågår långt innan sjukdom uppträder. Blodanalys används därför i både förebyggande och läkande syfte.

Visa utställare
Breema

Breema är en kroppsbehandling som utförs med hjälp av att bl a stryka, vagga, klappa, hålla och sträcka ut kroppen på ett mjukt sätt. Man arbetar med kroppen med hjälp av rörelser och beröring men samtidigt “berörs” också mottagaren både andligt och mentalt.

Visa utställare
Chakrabalansering

Vid en chakrabalansering vill man lösa upp blockeringar i chakran (energicentra i kroppen) och på så sätt öka energiflödet mellan dem. När vårt energiflöde flödar fritt i kroppen stärks och helas vår fysiska kropp, våra sinnen, våra känslor och vår själ.

Visa utställare
CHI Biodynamic Health Analysis

A systematic analysis of the mind, emotions, and body that reveals the brain, hormones, autonomic nervous system, heart regulation, emotional blockages, chakras and meridian energy, biological age, energy rhythm, and Dosha body type.

Visa utställare
CHI Power Breathing Healing Therapy

Guidad ren energiandning med aktiverad syreterapi för att ge energi, föryngra och återställa ämnesomsättningen i hela kroppen.

Visa utställare
CHI-Sonic Full Body Healing Massage

A full-body CHI energy healing massage performed with acoustic pure nature sound wave and chakras-specific energization to reset body, mind, and spirit to life-creating rhythms and frequencies.

Visa utställare
Coaching

Inspiration och guidning för ens inre utveckling, för att bryta destruktiva mönster, till att gå en mer konstruktiv och givande väg framåt. Coaching kan göras med hjälp av många olika metoder och läror.

Visa utställare
Creatrix® Transformology®

Creatrix® is the modality of the future for women that has the power to replace the need for therapy and personal development. It’s become obvious that women are wired differently, therefore needing modalities that go deeper for women to get lasting transformation and stop the endless pursuit of emotional regulation. Creatrix® Transformology® works fast, is painless, doesn’t require reliving painful past stories, and truly lasts.

Visa utställare
Dearmouring Healing

En helande kropps- och energiterapeutisk behandling där stagnationer, blockeringar och spänningar i form av lagrade kroppsminnen frigörs. Behandlingen sker genom tryck och energifokus på punkter, på (och i) kroppen, i kombination med healing. Dearmouring kommer från det engelska ordet för rustning/kroppsskydd (armour) och syftar på att släppa taget om det pansar som kroppen skapar för att skydda oss vid påfrestningar i vardagen som lagras över tid, men även vid enstaka skador/ traumatiska upplevelser. Det kan ta sig uttryck ex som rädsla, stelhet, smärta, känsla av att “sitta fast”. Även om tryck på olika punkter sker för att komma i kontakt med minnen i smärtkroppen, så är det också vanligt med samtidig eller efterföljande effekt av förlösande, energi, lust och kraft.

Visa utställare
Djurkommunikation

Vid djurkommunikation tas information emot medialt, från djurets inre till djurkommunikatören. Djurkommunikatören förmedlar sedan den information som djuret förmedlat, till djurägaren. Används ofta då ett djur verkar behöva hjälp/tycks må dåligt, men ägaren inte kan förstå vad det är som tynger djuret.

Visa utställare
Energibalansering

Vid energibalansering vill man frigöra blockeringar i energiflödet för att energierna ska flöda fritt, så att både kropp och själ stärks. Energibalansering kan göras med hjälp av många olika metoder.

Visa utställare
Energimassage

En japansk massageform som har sitt ursprung från Kina och dess tusenåriga tradition av kinesisk traditionell medicin.

Visa utställare
Friskvård

Friskvård är ett samlingsbegrepp på åtgärder som stimulerar en person till egna aktiva hälsobefrämjande insatser, d v s att hålla sig frisk genom sunda levnadsvanor och på så sätt förebygga sjukdomar. 

Visa utställare
Healing

En alternativmedicinsk verksamhet där man genom andliga metoder försöker öka välmåendet och behandla sjukdomar. Ofta använder healern händerna som denne kanaliserar healingenergin till och vidare till mottagaren, genom att lägga händerna på mottagaren (handpåläggning) eller nära mottagaren. Men en healer kan även sända healing på distans, s k distanshealing, då han eller hon fokuserar på en person eller situation och därigenom kanaliserar den andliga energin dit.

Visa utställare
Kraniosakral behandling

Med mjukt tryck på kroppen behandlas skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet. Metoden löser spänningar i kroppens bindvävnad, återställer trycket i ryggmärgsvätskan och korrigerar små felställningar som påverkar hela kroppen.

Visa utställare
Kroppsbehandling

Vid behandlingar av hela kroppen används ofta dofter (aroma) för att förstärka effekten av behandlingen och avslappningen, många gånger i kombination med massage eller andra terapiformer.

Visa utställare
Ljusfrekvensterapi

En icke invasiv behandling som använder kroppens egna infraröda ljus för att sätta igång kroppens egna processer för självläkning och föryngring på cellnivå. Behandlingen gör du lätt själv. Både för människor och djur.

Visa utställare
Medial vägledning

Vid medial vägledning fås och förmedlas budskap från andevärlden för att stötta, guida och inspirera mottagaren till att gå i en riktning i livet som gagnar denne.

Visa utställare
Meditation

Att meditera är en spirituell upplevelse. Det är ett inre rum människor går till för att finna harmoni, förståelse och insikt. Man blickar inåt för att komma till sans och acceptans. Meditation är när man lägger all fokus och koncentration på en tanke, aktivitet eller ett objekt. Man hamnar oftast i ett tillstånd som är att ses som självhypnos, där lugn infinner sig och yttre påverkan är som bortsprungen. Meditation är ett effektivt sätt att reducera stress. Det finns flera olika sätt att utöva meditation och inget behöver vara fel.

Visa utställare
Numerologi

Numerologi är tron på olika tals innebörd, varje tal sägs ha en egen innebörd. Numerologi är en metod som använts i många tusentals år. Med hjälp av en persons namn och födelsedatum kan man med numerologi bl a hjälpa till att förstå människors personligheter och beteendemönster, analysera relationer, hjälp av tidpunkter för händelser och steg man vill ta i livet, spådom osv.

Visa utställare
Personlig utveckling

Personlig utveckling är det som får dig att växa som individ och bli bättre och skickligare på dina färdigheter. Att utvecklas personligen skapar en inre trygghet och är något alla borde tänka på och jobba med, oavsett ålder och livssituation.

Visa utställare
Reconnective healing

Upplev en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt. RH återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healingsession.

Visa utställare
Regression

Att genom t ex guidad meditation eller hypnos få information om situationer och händelser som skett tidigare i livet eller få information om vem man varit, hur man har levt eller händelser i ett tidigare liv.

Visa utställare
Regressionsterapi

Ordet regression betyder återgång eller tillbakagång. Under djupavslappning leds man tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar eller känslor antingen från nuvarande liv eller ifrån ett tidigare liv för att lösa upp blockeringar som skapar problem eller för att man känner att man har fastnat i sin utveckling.

Visa utställare
Reiki Healing

Reiki är en behandlingsmetod där man använder beröring för att lösa upp fysiska och mentala spänningar, vid tex stress och smärta. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egen naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Visa utställare
Shamansk healing

Shamansk healing är en energimedicinsk metod med uråldriga traditioner från bl a de sibiriska och indianska ursprungsbefolkningarna. En shaman arbetar främst med kroppens energifält genom att bl a rensa bort tung energi som blockerar energiflödet och får därigenom kroppes energier att flöda friare.

Visa utställare
Storseans

Storseans är när många personer samlas i samma rum/sal, det kan vara allt från tio till 60 personer. Det skapas en speciell känsla, en vibration, av att det är många fler i rummet än vad de flesta kan se – många i publiken har ju sina andar där. De som väljs ut för budskap är de personer där mediet kan se att ”det lyser”, där det för mediet är uppenbart att det finns en ande som är angelägen om att få kontakt. Många tycker att det är stimulerande att sitta och lyssna på vilka budskap andra får. Det kan vara ett mjukt sätt att närma sig andligheten utan att själv vara engagerad. Energierna i rummet gör att alla får en upplevelse som är väldigt speciell. Som storseansbesökare kan du få upplevelser efteråt, när du kommer hem. Det kan hända att du känner närhet eller drömmer om bortgångna anhöriga.

Visa utställare
Stresshantering

Stresshantering handlar om att lära sig känna av och minska stressen i vardagen. Att känna igen stressymtomen och veta vad man ska göra är viktigt för att effektivt kunna hantera stress. I det alltmer stressade samhället har stressrelaterade sjukdomar blivit vanligare. Att kunna hantera stress på ett sätt som fungerar för dig är således viktigare än någonsin.

Visa utställare
Tarot

Tarotkort används bl a för att guida dig genom situationer i livet genom att ge tillgång till din egen intuition och inre visdom. Kortleken består av 78 st kort uppdelade på Stora arkanan (22 kort) och Lilla arkanan (56 kort). Stora arkanan representerar livets andliga lektioner, situationer som vi alla går igenom i livet och Lilla arkanan återspeglar de prövningar vi går igenom dagligen.

Visa utställare
Tidigare liv

Enligt reinkarnationsteorier anses vi leva och återfödas i flera liv. Vi bär med oss energi- och så kallade cellminnen från våra tidigare liv. Dessa minnen kan ibland hjälpa oss att förstå varifrån vår sorgsenhet, ångest och rädslor bottnar i, om vi inte funnit orsaken i det nuvarande livet.

Visa utställare
Tragermassage

Trager® är ett rofyllt sätt att genom beröring med mjuka, vaggande rörelser och med individuella rörelseövningar släppa spänningar, stress och hitta tillbaka till kroppens naturliga rörelsemönster. Med Trager® kan du förbättra din kroppshållning, andning samt öka kroppens rörelsefrihet och balans. Trager® kan ge effektiv lindring för dig som har ont eller har spänningar i exempelvis rygg, nacke, axlar, käke – men passar lika bra för dig som önskar få en rogivande stund av vila och återhämtning. Trager® består av två delar; dels en session på en behandlingsbänk och dels individuella rörelseövningar som du enkelt kan göra i din vardag. Rörelseövningarna kallas Mentastics, ett uttryck skapat från engelskans “mental gymnastics” – mental gymnastik, och kan göras både individuellt och i grupp. Upphovsmannen är Milton Trager, legitimerad läkare (M.D), USA, 1908-1997. Han ägnade sitt liv åt att utforska effekterna av hur beröring med mjuka rörelser påverkar kroppen och nervsystemet.

Visa utställare
Transhealing

I en transhealing försätter sig ett medium i ett transtillstånd, d v s ”överlåter” kontrollen av sin kropp till hjälpare i Andevärlden. Andevärlden kan då kontrollera delar av mediumets undermedvetande för att på så vis komma i närmare kontakt med, och kanalisera/styra helande energier till en person, utan att mediumet deltar aktivt.

Visa utställare
Trumresor

Inom shamanismen används trumresor för att försätta sig i ett djupare meditativt eller i trans-tillstånd med hjälp av trummandets rytm. Trumresor görs oftast i grupp då någon trummar och övriga deltagare går in i meditationstillstånd. Många gånger möter man djur från andevärlden vid dessa meditationer, en del av dem kan vara ens ”eget kraftdjur”.

Visa utställare