Behandlingar

På mässan finns över 100 olika behandlingsmetoder representerade. En del kan du prova på gratis, andra kan du köpa till förmånliga mässpriser. Flera av våra utställare har listor i sina montrar där du kan boka in en tid för behandling under helgen. Se gärna igenom i förväg vilka behandlingar du är extra intresserad av och vilka utställare som erbjuder dessa.

Atlaskotan – Orsak till besvär?
Atlaskotan – Orsak till besvär?

Huvudvärk - Migrän - Yrsel - Tinnitus - Nackbesvär - Ryggbesvär - Sömnproblem - Trötthet - Mag/Tarmbesvär

Hur kan atlaskotan orsaka den här typen av besvär?
Besök oss i vår monter för konsultation/undersökning Hall C rad 17
För mer information gå till www.atlaskotan.net eller ring 010 330 00 88

Tidningen Free – din ledstjärna
Tidningen Free – din ledstjärna

Free är en gratis tidning som informerar om de många vägar till personlig utveckling som finns. Free innehåller alltid spännande artiklar och andliga nyheter från hela världen och finns tillgänglig att läsa digitalt på internet eller i pappersformat hos distributörer. Tidningen delas också ut på Harmoni Expo´s mässor.

www.free.se

Saga Medium
Saga Medium

Saga är ett mycket erfaret medium som arbetat länge med att spå på olika sätt. Hon är en spådam som ”bara vet”. Hon är synsk på så sätt att hon ser olika miljöer, kan beskriva personer och hon hittar saker. Saga är direktkanaliserande och tar även anhörigkontakt, om de kommer spontant från andevärlden. Om du tycker om att få healing från olika kristaller så är det en av Sagas starka sidor.
Saga har även kristaller i form av vardags smycken.
Hall AB rad 5a, sagaofglencoe.se

Zoë och High Vibe Tribe
Zoë och High Vibe Tribe

Bli medlem på mässan och få en GRATIS gåva!
Community med det bästa inom andlig och personlig utveckling.
Vi bjuder på högfrekvent thé i vår High Vibe Lounge!

Nordic Light Healing – Cosmic Language – 432Hz musik
Programmerade kristaller – DNA aktiveringar – Ljuskoder
Bada i högfrekventa energier tillsammans med oss – Hall AB Rad 3a!
www.highvibetribe.se

Project Healing For Health
Project Healing For Health

ANDLIG KIRURGI/TRANSHEALING
Michaela började sin utbildning redan som 11-åring 2002. Kom och kika när hon låter sina 2 andliga guider ta över hennes kropp och utföra sina magiska behandlingsmetoder ända ner på cellnivå.

TAROT OF THE GILDED
Susanne använder sin speciella kortlek och sina guider för att hjälpa dig i beslut för hur just Du kan förändra ditt liv och tänkande i din väntande framtid.

Hall C, 8a
www.projecthealingforhealth.com

previous arrow
next arrow
Airnergy Therapy

Airnergy utnyttjar biosyntesens princip att reaktivera syre på samma sätt som i naturen. Genom att optimera syreutnyttjandet i cellerna ökas bildandet av antioxidativa enzymer, vilket minskar produktionen av fria radikaler och stimulerar kroppens förmåga att avgifta och föryngra sig.

Visa utställare
Akashaläsningar

Akasha-Arkivet, eller Livets bok, anses vara ett icke-fysiskt, universellt bibliotek innehållande information om Alltet, hela Skapelsen. Akasha-Krönikan är en s k tidskrönika där alla händelser i världsalltet, sedan Skapelsens början, registreras i en energimatris. I Akasha-Krönikan finns alla våra liv nedskrivna, inklusive våra framtida liv. Vid en Akashaläsning kanaliserar ett medium kunskap, visdom och annan information från Akasha-arkivet.

Visa utställare
Akupressur

Akupressur, världens äldsta läkekonst, är som akupunktur utan nålar.  Du ligger påklädd och avspänd. Akupressören trycker på särskilda punkter, akupunkter på dig. Behandlingen balanserar kropp och sinne genom att låta din livsenergi flöda fritt och harmoniskt. Du kommer i balans.

Visa utställare
Akupunktur

Akupunktur är en nålbehandling som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Behandlingen påverkar nervsystemets elektrokemiska samspel, lymf- och blodflödet, inre organ, immunförsvaret samt frisätter hormonet endorfin som kopplas till smärtlindring och välmående.

Visa utställare
Alchemy Crystal Sound Bath

Alchemy Crystal Sound Bath är en ljudbadsession som utförs med sjungande alkemiska kristallskålar. De alkemiska kristallskålarna är tillverkade av 99,99% ren kvartskristall i kombination med andra element, inklusive ädelstenar och mineraler. Alkemierna producerar otroliga toner och skålar har en extraordinär skönhet. Ett kraftfullt verktyg som kan öppna upp både känslomässiga och mentala blockeringar och ge lugnande healing genom djup avslappning. Du kommer närmare dig själv genom ljudet av skålarna och genom tonerna kan du lättare lyssna till dig själv. Det är fantastiskt att lyssna till ljudbadet från de alkemiska skålarna som kan ge både förnyad kraft och healing på flera plan.

Visa utställare
Andekontakt

Vid andekontakt fås budskap, hälsningar och healing från någon i andevärlden. Det kan vara f d anhöriga som inte längre lever på jorden, guider och vägledare eller andra andar i andevärlden. Används vid bland annat Andlig/Medial vägledning, healing och av medium vid privata eller publika seanser.

Visa utställare
Andlig kirurgi

Ett icke fysiskt ingrepp där utövaren har förmågan att scanna av och lokalisera problemområden fysiskt, psykiskt, mentalt, emotionellt, andligt och själsligt inuti en kropp i obalans. Med hjälp av en andlig guide och dess olika tekniker består en del av behandlingen framförallt av att man bl.a. drar och plockar ut blockeringar som har orsakat t.ex. sjukdom, skada, trauma, ångest eller stress likt förloppet vid en operation. Denna väldigt ovanliga gåva är något man föds med och kan inte läras ut.

Visa utställare
Andlig vägledning

Vid andlig vägledning fås och förmedlas budskap från andevärlden för att stötta, guida och inspirera mottagaren till att gå i en riktning i livet som gagnar denne.

Visa utställare
Anhörigkontakt

Ett medium söker förmedla och påvisa kontakt med någon av dina anhöriga i andevärlden. Det blir många gånger ett kärt och helande möte för själen.

Visa utställare
Astral-Colourscopeläsning

Astral-ColourScope. Personlig Färgresa genom Livet Varje person har en sammansättning av färgenergier i olika former som påverkar oss varje dag. För mycket av viss färg kan stressa oss och för lite kan bromsa för att leva fullt ut. Välj saknade Må Bra färger från vår omgivning som inspiration till välmående. En personlig tidsidsresa i praktik och teori för kropp och själ.

Visa utställare
Astrologi

Astrologi är en stjärntydningslära som uppstod i Mellanöstern för flera tusen år sedan och bygger på hur vi påverkas av olika himlakroppar. Det finns många olika astrologiska tekniker, en av de vanligaste är det personliga horoskopet.

Visa utställare
Atlasbehandling

Atlasbehandling bygger på Atlantomed-metoden. Vi startar med en noggrann undersökning. Sedan behandlas muskler och bindväv utefter hela ryggen och nacken med värme och djupverkande vibrationsmassage. Primärt behandlas punkter i muskelgruppen nackrosetten, omkring översta nackleden där skallen vilar mot atlaskotan. Vi utför inga ryck eller knäckningar.

Visa utställare
Aurafotografering

Med speciell teknik eller speciell kamera mäts vårt energifält som omger oss, vår aura, och omvandlas till färger och bilder. Varje färg har en speciell vibration och har en speciell betydelse, kopplade till kroppens sju chakran. Auran innehåller information om vårt förflutna, nutid och framtid. Vid en aurafotografering får man en tolkning av färgerna som ger information om personens egenskaper, hur denne upplever sin livssituation just nu, bl a.

Visa utställare
Auraläsning

Vårt energifält som omger oss, Auran, kan uppfattas av en del personer. Somliga känner energin, medan andra ser den och dess färger med sin inre syn eller med ögonen. Auran innehåller all vår information och vid en auraläsning kan man få vägledning, svar på och klarhet i många frågor.

Visa utställare
Automatskrift

Meddelanden och budskap mottas och förmedlas, via ett medium, direkt från andevärlden och som skrivs ner på papper. Vid automatskrift styrs handen som skriver, av någon i andevärlden, ej av handens ”ägare”.

Visa utställare
Bildtolkning

En teckning/målning består av information av skaparens inre och undermedvetna jag. En bildtolkare analyserar bilden i minsta detalj – form, färg, symboler, deras placering i bilden och på pappret o s v. En bildtolkare lyfter fram den information och budskap som bilden innehåller vilka kan vara till stor hjälp för att öka förståelsen för sig själv, sina egenskaper, beteende- och känslomönster. En bildtolkning hjälper bildskaparen att ta sig framåt i livet på ett mer givande, konstruktivt och positivt sätt.

Visa utställare
Biofeedback balansering

Biofeedback balansering görs med en special utrustning. Utrustningen som är baserad på kvantfysiken (vetenskapen om att allt som finns är energi), skannar av och visar vad din fysiska, känslomässiga och mentala kropp säger för att sedan skicka tillbaka information om hur densamma återfår sin balans. Biofeedback används bland annat för att hantera högt blodtryck, spänningar, muskelsmärta, ångest, IBS-symtom och sömnlöshet.

Visa utställare
Biosonic Therapy (Sound healing)

KBM, inspirerad av idén från en av de mest kända forskarna i världen, Dr Itokawa Hideo, är en innovativ enhet som omvandlar ljudet av musikaliska melodier och rytmer till vågor som skapar harmonisk massage på cellulär nivå i våra vävnader och organ. Lugnande lågfrekvent musik leds till kroppen i form av vibrationer medan samma musik spelas upp för hjärnan, vilket ger djupgående inverkan på 7 chakran och övergripande välmående.

Visa utställare
Blodanalys

Genom Blodanalys kan man i blodet se hur matsmältningen och immunförsvaret fungerar. Mage och matsmältning är bland de viktigaste funktionerna i kroppen och bör därför åtgärdas i första hand, så att näringen bättre kan tas upp och kroppen stärks och får mer energi. Med hjälp av Blodanalys kan man se processer som pågår långt innan sjukdom uppträder. Blodanalys används därför i både förebyggande och läkande syfte.

Visa utställare
Breema

Breema är en kroppsbehandling som utförs med hjälp av att bl a stryka, vagga, klappa, hålla och sträcka ut kroppen på ett mjukt sätt. Man arbetar med kroppen med hjälp av rörelser och beröring men samtidigt “berörs” också mottagaren både andligt och mentalt.

Visa utställare
Chakrabalansering

Vid en chakrabalansering vill man lösa upp blockeringar i chakran (energicentra i kroppen) och på så sätt öka energiflödet mellan dem. När vårt energiflöde flödar fritt i kroppen stärks och helas vår fysiska kropp, våra sinnen, våra känslor och vår själ.

Visa utställare
Coaching

Inspiration och guidning för ens inre utveckling, för att bryta destruktiva mönster, till att gå en mer konstruktiv och givande väg framåt. Coaching kan göras med hjälp av många olika metoder och läror.

Visa utställare
Djurkommunikation

Vid djurkommunikation tas information emot medialt, från djurets inre till djurkommunikatören. Djurkommunikatören förmedlar sedan den information som djuret förmedlat, till djurägaren. Används ofta då ett djur verkar behöva hjälp/tycks må dåligt, men ägaren inte kan förstå vad det är som tynger djuret.

Visa utställare
Djurtolkning

Vid djurtolkning eller djurkommunikation tas information emot medialt, från djurets inre till djurkommunikatören. Djurkommunikatören förmedlar sedan den information som djuret förmedlat, till djurägaren. Används ofta då ett djur verkar behöva hjälp/tycks må dåligt, men ägaren inte kan förstå vad det är som tynger djuret.

Visa utställare
Doga-terapi för hundar

Doga är ett sätt för hunden att hantera olika känslor och erfarenheter som den har lagrat. Trauman och stress kan sätta sig i kroppen och skapa obehag och smärta. När vi sätter hunden i olika positioner, använder beröringsterapi, akupressur och andningsövningar kan vi guida hunden igenom det som känns jobbigt. En till synes välmående hund kan även den behöva hjälp till avslappning tillsammans med sin ägare. Vi människor har såklart en viktig del i det hela. Våra hundar läser av oss och våra energier. Därför ingår även samtal, meditation, lättare yoga och andningsövningar för dig som ägare. Om vi är närvarande kommer vi ha lättare att nå fram till våra hundar. Doga är en helhetsupplevelse. Smak, doft och beröring är viktiga komponenter.

Visa utställare
Dynamic Health Assessment

By combining proprietary technology based fractal dynamic principle, Alfa and Alfa Energy two in one system provides insight on the dynamics of cardiac rhythms, autonomic system balance, energy consumption, preservation and flow to provide real time bio-feedback on the wellbeing of individuals. In addition to its physiological analysis capacity, this unique system can provide customized treatment music for each individual.

Visa utställare
EFT

EFT (Emotional Freedom Technique) även kallad Tapping, är en akupressurteknik som kombinerar uråldrig kinesisk medicin med modern psykologi. Genom att knacka på specifika punkter på kroppen och fokusera på problemområden, kan tapping hjälpa till att lindra exempelvis stress, ångest och fysiska besvär.

Visa utställare
Energibalansering

Vid energibalansering vill man frigöra blockeringar i energiflödet för att energierna ska flöda fritt, så att både kropp och själ stärks. Energibalansering kan göras med hjälp av många olika metoder.

Visa utställare
Energibehandling

Energibehandlingar syftar till att återställa balansen och energiflödet i din kropps energisystem, så att du kan utvecklas både hälsomässigt, personligt och andligt.

Visa utställare
Energimassage

En japansk massageform som har sitt ursprung från Kina och dess tusenåriga tradition av kinesisk traditionell medicin.

Visa utställare
Healing

En alternativmedicinsk verksamhet där man genom andliga metoder försöker öka välmåendet och behandla sjukdomar. Ofta använder healern händerna som denne kanaliserar healingenergin till och vidare till mottagaren, genom att lägga händerna på mottagaren (handpåläggning) eller nära mottagaren. Men en healer kan även sända healing på distans, s k distanshealing, då han eller hon fokuserar på en person eller situation och därigenom kanaliserar den andliga energin dit.

Visa utställare
Hypnosterapi

Hypnosterapi är en effektiv behandlingsmetod som används för behandling av trauma, depression, ångest, fobier, sömnstörningar, beroenden eller stress.

Visa utställare
Kristall-läsning

En läsning i kristaller eller kristall-läsning är en intuitiv och medial läsning där den mediala använder halvädelstenar och kristaller som medium för att koppla upp sig och ge insikter och perspektiv till den som blir läst. När du blir läst så väljer du ett antal stenar som du tycker om, eller kallar på dig, och den mediala känner sedan in både din energi och ditt undermedvetna samtidigt som denne tar in information från högre energier och det universella flödet för att guida och ge svar på de frågor som ställs. I en Kristall-läsning används det typiskt 52 olika halvädelstenar, stenar och kristaller. I en full läsning väljer den som blir läst 9 stenar för översikt och sedan 3 stenar per fördjupande fråga. Älskar du stenar så kan detta vara något för dig!!

Visa utställare
Kristallhealing

Kristallhealing bygger på principen att varje kristall eller ädelsten har en unik energifrekvens som kan påverka kroppens egna energifält och främja läkning och välbefinnande. Kristallerna placeras på olika delar av kroppen eller runt omkring den, beroende på vilket område som behöver stöd och läkning.

Visa utställare
Kroppsbehandling

Vid behandlingar av hela kroppen används ofta dofter (aroma) för att förstärka effekten av behandlingen och avslappningen, många gånger i kombination med massage eller andra terapiformer.

Visa utställare
Lymfmassage

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och är viktigt för vårt försvar mot bl a infektioner. Ett trögt lymfsystem kan bl a ge ödem, svullnad, smärta i nacke och rygg, trötthet, sömnsvårigheter m m. Lymfmassage hjälper lymfsystemet att transportera bort överskottsvätska och slaggprodukter så att immunförsvaret förbättras.

Visa utställare
Massage

Massage ges genom gnidning, knådning, kramning eller bultning av muskler. Behandlingen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.

Visa utställare
Medial vägledning

Vid medial vägledning fås och förmedlas budskap från andevärlden för att stötta, guida och inspirera mottagaren till att gå i en riktning i livet som gagnar denne.

Visa utställare
Meditation

Att meditera är en spirituell upplevelse. Det är ett inre rum människor går till för att finna harmoni, förståelse och insikt. Man blickar inåt för att komma till sans och acceptans. Meditation är när man lägger all fokus och koncentration på en tanke, aktivitet eller ett objekt. Man hamnar oftast i ett tillstånd som är att ses som självhypnos, där lugn infinner sig och yttre påverkan är som bortsprungen. Meditation är ett effektivt sätt att reducera stress. Det finns flera olika sätt att utöva meditation och inget behöver vara fel.

Visa utställare
Naprapati

Naprapati är en behandlingsmetod inriktad på att behandla problem relaterade till skelett- och muskelsystem. De använder en mängd olika tekniker, såsom praktisk behandling av stela leder och muskler genom ledjusteringar (manipulation), mobilisering/artikulation, triggerpunktsterapi, stretching och massage.

Visa utställare
NLP

NLP, eller neuro-lingvistisk programmering, är en metod som fokuserar på att förstå och använda hur vårt sinne (neuro) kommunicerar med språket (lingvistik) och hur dessa mönster kan påverka vårt beteende (programmering). Det handlar om att utforska och optimera sättet vi tänker, kommunicerar och agerar för att uppnå önskade resultat och förändringar i livet. Under en NLP-session utforskar klienten och utövaren tillsammans tankemönster och beteenden. Genom specifika språkliga tekniker och förändringsstrategier skapas positiva förändringar för att främja personlig tillväxt och välbefinnande.

Visa utställare
Numerologi

Numerologi är tron på olika tals innebörd, varje tal sägs ha en egen innebörd. Numerologi är en metod som använts i många tusentals år. Med hjälp av en persons namn och födelsedatum kan man med numerologi bl a hjälpa till att förstå människors personligheter och beteendemönster, analysera relationer, hjälp av tidpunkter för händelser och steg man vill ta i livet, spådom osv.

Visa utställare
Personlig utveckling

Personlig utveckling är det som får dig att växa som individ och bli bättre och skickligare på dina färdigheter. Att utvecklas personligen skapar en inre trygghet och är något alla borde tänka på och jobba med, oavsett ålder och livssituation.

Visa utställare
Psych-K

Psych-K balansering är en enkel och direkt väg att förändra självbegränsande övertygelser på sinnets undermedvetna nivå. Behandlingen är designad att skapa en balanserad kommunikation mellan dina båda hjärnhalvor. Vi blir under livet präglade av föräldrar, skola kulturen vi lever i mm. Mest från födseln upp till ca 6 år. Då har vi ingen förmåga att värdera information, inget filter. I det undermedvetna skapas övertygelser som sedan styr oss under livet. När du sätter upp mål känns det ibland som något sätter käppar i hjulet och det blir inte som du vill. Då kan det vara dina undermedvetna övertygelser som ligger och styr. Psych-K är Bruce Liptons favorit metod att förändra dina begränsande och självsaboterande beteenden.

Visa utställare
QHHT- Quantum Healing Hypnosis Technique

QHHT har tagits fram av Dolores Cannon och är resultatet av hennes över 45 års hypnosarbete. Genom hypnos kommer klienten till ett annat liv ( tex tidigare i nuvarande liv, parallell-, framtida-, tidigare- eller galaktisk liv) där det finns kopplingar till nuvarande livssituation för att se sambanden, öka förståelsen och hela situationen. Därefter tas kontakt med klientens högre medvetande som svarar på personens frågor samt ger healing. Sessionen påbörjas och avslutas med samtal. QHHT är en väldigt bra metod för att få svar på djupare frågor som tex livssyfte samt för att etablera djupare kontakt med högre medvetandet.

Visa utställare
Reconnective healing

Upplev en ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt. RH återkopplar oss till universums fullkomlighet medan den även återkopplar oss till vår egen varelses fullkomlighet och den vi verkligen är. Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healingsession.

Visa utställare
Regression

Att genom t ex guidad meditation eller hypnos få information om situationer och händelser som skett tidigare i livet eller få information om vem man varit, hur man har levt eller händelser i ett tidigare liv.

Visa utställare
Reikihealing

Reiki är en behandlingsmetod där man använder beröring för att lösa upp fysiska och mentala spänningar, vid tex stress och smärta. Den förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse hos utövaren, eller den som blir behandlad för att det ska fungera. Reiki är godkänt av Skatteverket som friskvård.

Visa utställare
Shamansk healing

Shamansk healing är en energimedicinsk metod med uråldriga traditioner från bl a de sibiriska och indianska ursprungsbefolkningarna. En shaman arbetar främst med kroppens energifält genom att bl a rensa bort tung energi som blockerar energiflödet och får därigenom kroppes energier att flöda friare.

Visa utställare
Storseans

Storseans är när många personer samlas i samma rum/sal, det kan vara allt från tio till 60 personer. Det skapas en speciell känsla, en vibration, av att det är många fler i rummet än vad de flesta kan se – många i publiken har ju sina andar där. De som väljs ut för budskap är de personer där mediet kan se att ”det lyser”, där det för mediet är uppenbart att det finns en ande som är angelägen om att få kontakt. Många tycker att det är stimulerande att sitta och lyssna på vilka budskap andra får. Det kan vara ett mjukt sätt att närma sig andligheten utan att själv vara engagerad. Energierna i rummet gör att alla får en upplevelse som är väldigt speciell. Som storseansbesökare kan du få upplevelser efteråt, när du kommer hem. Det kan hända att du känner närhet eller drömmer om bortgångna anhöriga.

Visa utställare
Tarot

Tarotkort används bl a för att guida dig genom situationer i livet genom att ge tillgång till din egen intuition och inre visdom. Kortleken består av 78 st kort uppdelade på Stora arkanan (22 kort) och Lilla arkanan (56 kort). Stora arkanan representerar livets andliga lektioner, situationer som vi alla går igenom i livet och Lilla arkanan återspeglar de prövningar vi går igenom dagligen.

Visa utställare
The Emotion Code

The Emotion Code är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp. Allt vi är med om i livet lagras i våra minnesceller och med hjälp av Emotion Code hittas dessa förträngda och inkapslade känslor och frisläpps. Fungerar lika bra på distans som vid fysiskt möte.

Visa utställare
Tidigare liv

Enligt reinkarnationsteorier anses vi leva och återfödas i flera liv. Vi bär med oss energi- och så kallade cellminnen från våra tidigare liv. Dessa minnen kan ibland hjälpa oss att förstå varifrån vår sorgsenhet, ångest och rädslor bottnar i, om vi inte funnit orsaken i det nuvarande livet.

Visa utställare
Tragermassage

Trager® är ett rofyllt sätt att genom beröring med mjuka, vaggande rörelser och med individuella rörelseövningar släppa spänningar, stress och hitta tillbaka till kroppens naturliga rörelsemönster. Med Trager® kan du förbättra din kroppshållning, andning samt öka kroppens rörelsefrihet och balans. Trager® kan ge effektiv lindring för dig som har ont eller har spänningar i exempelvis rygg, nacke, axlar, käke – men passar lika bra för dig som önskar få en rogivande stund av vila och återhämtning. Trager® består av två delar; dels en session på en behandlingsbänk och dels individuella rörelseövningar som du enkelt kan göra i din vardag. Rörelseövningarna kallas Mentastics, ett uttryck skapat från engelskans “mental gymnastics” – mental gymnastik, och kan göras både individuellt och i grupp. Upphovsmannen är Milton Trager, legitimerad läkare (M.D), USA, 1908-1997. Han ägnade sitt liv åt att utforska effekterna av hur beröring med mjuka rörelser påverkar kroppen och nervsystemet.

Visa utställare
Transhealing

I en transhealing försätter sig ett medium i ett transtillstånd, d v s ”överlåter” kontrollen av sin kropp till hjälpare i Andevärlden. Andevärlden kan då kontrollera delar av mediumets undermedvetande för att på så vis komma i närmare kontakt med, och kanalisera/styra helande energier till en person, utan att mediumet deltar aktivt.

Visa utställare
Trollbord (Andebord)

Andebord innebär att andevärlden talar genom ett bord. Både anhöriga från anda sidan och andlig vägledare kan komma igenom och lämna budskap. Bordet har tre ben. Det finns ett ben för ja, ett ben för nej och ett räkneben.

Visa utställare
Trumresor

Inom shamanismen används trumresor för att försätta sig i ett djupare meditativt eller i trans-tillstånd med hjälp av trummandets rytm. Trumresor görs oftast i grupp då någon trummar och övriga deltagare går in i meditationstillstånd. Många gånger möter man djur från andevärlden vid dessa meditationer, en del av dem kan vara ens ”eget kraftdjur”.

Visa utställare
Zonterapi

Enligt zonterapi (även reflexzonterapi, reflexologi) kan kroppen indelas i olika lodräta skikt, zoner, från huvud till fötter och händer. Vid obalans eller sjukdom reagerar zonpunkterna för respektive organ med att ömma. Behandling ges genom att trycka på dessa zonpunkter och stimulera energi och blodgenomströmning till det område som är i obalans. Kroppens alla organ anses representerade bl.a. på fötterna, och man behandlar oftast där. Zonpunkter finns enligt zonterapin även på öronen och övriga kroppen.

Visa utställare
Änglabord

Änglabord/Andebord/Trollbord – detta fenomen kretsar kring ett bord speciellt konstruerat för att fungera som en kommunikationslänk mellan människor och den andliga världen. Deltagarna samlas runt bordet och ställer frågor till den andra sidan av slöjan mellan världarna. Man kan även genom en tyst önskan begära svar. Bordet, som har tre ben, reagerar genom att röra sig på olika sätt, i en form av dans som är en fysisk manifestation av de energier som samlas från både deltagarna och den andliga världen. Det är i denna ”dans” kommunikationen tar form. De tre huvudsakliga rörelserna är: en rörelse för att uttrycka “ja,” en annan för att uttrycka “nej,” och en tredje som används för att bokstavera eller räkna, bordet kan även fysiskt luta sig mot personen som en kram från andra sidan.

Visa utställare