En helg för Kropp & Själ

Kom och upplev inre harmonimässan och mångfalden inom ämnen som personlig utveckling, holistisk hälsa och spiritualitet. 300 utställare i två stora hallar – över 100 föredrag och workshops!

Förköp din biljett här

Lördag och söndag kl. 10.00 – 18.00 Solnahallen, Ankdammsgatan 46

 
Behandlingar
Hitta din väg till inre harmoni och ökat välmående

Föredrag och workshops är en stor del av mässan och med långt över hundra stycken att välja på så finns något för alla.

Föredrag & workshops

Scenprogram

Utställare
Över 100 olika behandlingar finns representerade på mässan

Möt organisationer, företag och terapeuter. Lär dig mer, boka en behandling på plats, eller kanske du vill anmäla dig till en kurs?
Du kan handla mängder av varor för välmående.

Behandlingar på mässan

Försäljning på mässan

Utställare
Boka utställarplats på Sveriges största alternativmässa för Kropp & Själ

Var på plats i Solnahallen under vårens stora mässhelg där tusentals intresserade besökare möter utställare och utövare från hela landet.

Boka utställarplats

Se vilka utställare som kommer!

300 utställare är på plats och över 100 behandlingsmetoder finns representerade av olika organisationer, företag och terapeuter. Här kan du unna dig energimassage, healing, ta reda på vilka färger du har i din aura eller få vägledning från en reading. Du hittar ett stort utbud av varor till försäljning; hälsoprodukter, inspirerande böcker, vackra kristaller, dofter, naturgodis och mycket mycket mer...

Möt Anna Stomsi

från “Svenska medium” TV3

Anna Stomsi är högaktuell i TV-serien Svenska Medium! Anna har varit clairvoyant i hela sitt liv och är ett mycket uppskattat medium som på ett djupt och inkännande sätt förmedlar det mediala språket.

Att förmedla kommunikation från anförvanter, själar på andra sidan som vi säger, är helt fantastiskt. Det är med stor ödmjukhet och respekt jag tar emot och utför det här arbetet.”

Scenen lördag & söndag kl 14.00
Workshop lördag & söndag kl 15.00

Möt Annika Panotzki

Författare, Shaman & Inspiratör

Annika Panotzki har i över ett decennium arbetat med holistisk hälsa och shamansk energimedicin. Utifrån sin expertis inom alkalisk kost, superfoods och energisystemet har hon tagit fram personliga program, föreläst och frilansat som menyskapare för större hälsocaféer och restauranger. Hon driver även ett holistiskt center i Stockholm.

2018 gav hon ut boken Regnbågsmat : för ökad energi och hållbar hälsa. Hör hennes inspirerande föreläsning om hur du kan boosta dina chakran för att hålla dig frisk, energifylld och i balans.

Scenen lördag & söndag kl 12.00

Möt Eva Danneker

Inspiratör

Många är de som pilgrimsvandrat till Santiago de Compostela i Spanien – en av livets måste-upplevelser. Hur kan du förbereda dig på bästa sätt?

Välkommen att lyssna till Eva Danneker när hon berättar om sina vandringar på El Camino de Santiago en av världens mest mytomspunna pilgrimsleder, Roslagsleden samt vandringar på Azorerna. I sex år har hon hållit kurser i personligt ledarskap och vandring i företaget Inspired Life Travel. Sedan många år tillbaka driver hon även butiken och förlaget Vattumannen där de erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, hälsa och livsåskådning.

Scenen lördag & söndag kl 14.30

 

Möt Vendela Cederholm

från “Det Okända”

Vendela Cederholm är ett av Sveriges mest kända medium. På TV kan vi se henne hjälpa familjer genom sin mediala förmåga i programmet ”Det okända”. Vendela har även deltagit som lärare och jurymedlem i programmet ”Akademin för det okända”.

En seans med Vendela är fylld av glädje och värme.

Seans söndag kl 11.30

Möt Martin Wentzel

Coach, Föreläsare & Författare

Martin Wentzel var dödförklarad i 8 minuter efter en trafikolycka 1986. Han lämnade sin fysiska kropp och fördes in i andra dimensioner av liv. På andra sidan fick han ta emot livets ”nycklar”, det vill säga den kunskap och de insikter som vi måste ha för att vi skall kunna leva livet i vår fulla kraft och potential – så som det var tänkt ifrån början!

Martin är terapeut, coach, föreläsare och författare inom känslomässig och andlig utveckling. Med sina insikter ifrån andra sidan har Martin hjälpt 1000-tals människor att förändra sina liv och förverkliga sina drömmar och mål!

Scenen lördag & söndag kl 15.00

Möt Billy Cook

Medium

Billy Cook är ett av Englands mest uppskattade medium. Han har mångårig erfarenhet som lärare på bland annat det välkända Arthur Findlay College (inriktat på andlighet) i Storbritannien och i Danmark och Tyskland, där han har en egen skola kring medialitet.

Att vara på plats när Billy Cook håller i en storseans är en enorm upplevelse, där vi med glädje får känna närheten av våra nära och kära som gått ur tiden.

Seans lördag kl 15.30
Workshop söndag kl 11.15

 

Flera "minikurser" att välja på!

Både gratis och till förmånliga mässpriser.

Hur väljer du vilken kristall som passar dig just nu och hur sköter du den på bäst sätt?
Tom Taylor och Maria Zolkråka tar dig med till Kristallernas värld kl 14.45 och Kristallernas helande kraft kl 16.00.

Vill du lära dig hur du kan använda Tarotkort?
Då ska du gå på Tommy Westlunds föredrag “Tarot – din inre spegel” på söndag kl 15.30.

Fler spännande föredrag hittar du i föredragsprogrammet.

Möt Jörgen Gustafsson

Medium, föreläsare, författare

Jörgen är ett av Sveriges absolut mest kända medium som medverkat i tv-program som Det okända, Förnimmelse av mord och Akademin för det okända. Nu är han aktuell med en rykande färst bok om Intuition!

Jörgen menar att alla har intuition – att det helt enkelt är ett sinne som de flesta av oss ännu inte har accepterat fullt ut. När du övat upp din intuition och lärt dig använda den, för din egen skull eller för att hjälpa andra, blir den en naturlig och självklar del av livet.

Bokförsäljning och signering i Hall AB rad 7a.

Prova-på Sound Healing med Klangskålar & Gong

Mattias Sundman

Välkommen att få känna på hur ljud och vibrationer från klangskålar och Gong kan få dig att lugna ditt sinne och få en djup vila!
Du hamnar ofta i ett läge mellan sömn och vakenhet, där kroppen återhämtar sig. Vibrationerna går djup in i kroppen och hjälper till att lösa upp stagnationer och få igång flöden igen. Efteråt känner du dig avslappnad och full av energi!
Bra mot stress & sömnlöshet!

HYLLAN lördag & söndag kl 15.30.
Fler guidade meditationer hittar du i föredragsprogrammet.

 

Biljettpris

Vuxen: 140 kr för 1 dag – eller 200 kr för hela helgen.
Pensionär: 120 kr för 1 dag – eller 160 kr för hela helgen.
Barn under 12 år går in gratis i målsmans sällskap.
Entrébiljett till mässan kan du köpa här alternativt i kassan vid entrén.

Nyhetsbrev!

Vill du få information om kommande mässa, tips om utställare, föreläsningar och workshops? Signa upp dig för vårt nyhetsbrev. Du kan enkelt avregistera dig när du vill.